Prezentare

Centrul Medical LAUNER s-a nascut din convingerea ca viata este cel mai de pret dar pe care il avem si ca oamenii merita toata grija si atentia noastra.
Tocmai de aceea, din prima zi de existenta a Centrului, au fost asigurate toate conditiile necesare pentru a realiza aceasta: spatii adecvate, dotare la standarde europene cu aparatura medicala de inalta performanta, echipa medicala alcatuita din medici specialisti, confidentialitatea datelor personale ale pacientililor.

Centrul Medical LAUNER este certificat ca avand documentat, implementat si mentinut un SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII conform standardului SR EN ISO 9001: 2008/ ISO 9001:2008 inca din 2010.

Certificat 1 ISO: Activitati de asistenta medicala specializata. Activitati de asistenta medicala generala
Certificat 2 ISO: Ultrasonografie generala - abdomen si pelvis

Centrul Medical LAUNER ofera servicii de excelenta, nu numai in plan medical, dar si in plan uman.


CINE SUNTEM? PERSONAL MEDICAL COLABORATOR AL CENTRULUI MEDICAL LAUNER

Dr. MINESCU Bogdan - medic primar cardiolog, doctor in medicina, seful Spitalul Judetean de Cardilogie a Spitalului Judetean de Urgenta Braila si fost director al Directiei Sanitare a Judetului Braila (1987-2000) si director general adjunct medical al Sp. Jud. de Urgenta Braila (din mai 2003), sef al Sectiei de Cardiologie a Spitalului Municipal Braila (din 1992) avand cursuri de specializare ecocardiologie la Spitalul Clinic "Fundeni" si perfectionare la Darmstadt (Germania) si Milano (Italia), autor a 124 de lucrari stiintifice si investigator principal la studii clinice nationale si internationale, cu peste 45.000 de ecocardiografii efectuate (al doilea ecograf Doppler color din Romania a fost instalat la Braila in 1987)

Dr. PALADE Lucia Speranta Mioara - medic specialist neuropsihiatrie, fost director al Spitalul de Psihiatrie "Elisabeta Doamna" (1990-1996) cu o experienta de peste 40 de ani in tratarea pacientilor adulti si copii

Dr. MUTICA Nicoleta Camelia - medic primar reumatologie, cu o experienta profesionala de 10 ani

Dr.PUIA Dragos - medic specialist urologie , angajat la Spitalul Clinic Parhon Iasi, CLINICA DE UROLOGIE SI TRANSPLANT RENAL


PERSONAL MEDICAL ANGAJAT AL CENTRULUI MEDICAL LAUNER

Dr. GOLDURA Ionel - medic specialist cardiologie si medic primar medicina de familie cu atestat de studii complementare in managementul serviciilor de sanatate, api-fito-aromaterapie si ultrasonografie generala, , cu cursuri de specializare in diagnostic si tratament prin metode biofizice (Germania, 2009).

Dr. LEONTE Carmen Camelia - medic specialist diabet si boli de nutritive,cu bogata experienta in consilierea nutritionala.

Dr. GOLDURA Neguta - medic primar medicina de familie cu atestat de studii complementare in api-fito-aromaterapie si ultrasonografie generala, doctor in medicina, autoare a primei teze de doctorat din Romania (la momentul sustinerii, in 2011) ce se refera la diagnosticul si terapia prin biorezonanta, având specializare in diagnostic si tratament prin metode biofizice (Germania), medic rezident (a doua specialitate) in reumatologie.

Dr. ROLEA Ionel - medic specialist medicina interna cu peste 45 de ani de activitate in Spitalul Judetean Galati si ambulatoriu, colaborator al Centrului Medical Launer de 3 ani.

Dr. CRISTEA Marian - medic primar medicina de familie, competenta in ecografie generala, care a activat in cadrul Centrului Medical Judetean al MAI Braila.

Dr. CALINOV Rodica - medic primar medicina generala, avind competenta in ecografie generala si acupunctura, ce-a desfasurat o indelungata activitate in cadrul dispensarului policlinicii CFR Galati.

Dr.VASILE Marius - medic specialist medicina se familie, competenta in ecografie generala.

As. Mocanu Silvia - asistent generalist, angajata a Centrului Medical Launer din 2007, cu experienta in administrarea terapiei prin metode biofizice absolventa a unor cursuri de medicina de urgenta.

As. FATU Silvia-Cristina - asistent generalist din 2012, cu 4600 ore de practica in spital, alaturata echipei Centrului Medical Launer incepind cu august 2013.

As. PINZARU Cristina - asistent generalist, absolventa a promotiei 2011 a Scolii Postliceale Christiana, cu abilitati si experienta in ingrijirea persoanelor varstnice, dobandite in timpul unui stagiu de pregatire profesionala de 7 luni, efectuat in cadrul unui camin de ingrijire a persoanelor varstnice din Belgia.

As. AFTEI Mariana - receptioner cu experienta de 8 ani in unitatile administrative medicale.

As. SILAV Simona-Elena - asistent medical generalist absolventa a promotiei 2014,ce s-a integrat cu entuziasm echipei LAUNER din august 2015.

As. ARGHIRE Daniela - asistent generalist, absolventa a programului de studii in Asistenta Medicala Generala din cadrul Facultatii de Medicina a Universitatii Dunarea de Jos Galati.

As. PAUN Corina Gabriela - asistent medical generalist, absolventa a promotiei 2012,ce s-a alaturat echipei LAUNER din iulie 2015,având experienta in pediatrie.asistent medical generalist, absolventa a promotiei 2012,ce s-a alaturat echipei LAUNER din iulie 2015,având experienta in pediatrie.